Apple opent (beta) iPhone-developersforum

Apple heeft een forum voor iPhone-developers geopend. Dat is mogelijk nu de NDA-richtlijnen zijn versoepeld en er vrijuit over iPhone-development kan worden gesproken.
Jan - · Laatst bijgewerkt:

iPhone Developer ForumNa het veranderen van het ontwikkelaarsreglement (NDA), kwamen er op de iPhone Tech Talk World Tour na geen grote acties vanuit Apple. Daar is sinds gisteren verandering in gekomen: Apple heeft een developer-to-developer forum aangekondigd. Op het forum kunnen ontwikkelaars elkaar vragen stellen en tips van andere ontwikkelaars lezen, zodat de applicaties in de toekomst nog beter worden.

Apple Developer ForumHet forum verkeert nu nog in bètafase, maar het zal volgens Apple heel snel uitgroeien tot het grootste iPhone-developerforum van het internet. Sommige ontwikkelaars zijn nogal sceptisch: ze beweren dat Apple hun ideeën zullen stelen en dat ze vervolgens met de winst weg lopen. De tijd zal het leren…

Helaas is het forum niet voor iedereen beschikbaar:

“The Apple Developer Forums are available to developers in the iPhone Developer Standard Program, Enterprise Program, and University Program.”

Bron: Apple, screenshot via iPhoneYap.com.

Dit nieuwtje is geschreven door: Jan van Kampen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2008, 18:25
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.