iPhoneclub-accessoireshop geeft 5% kerstkorting op alles

De iPhoneclub-accessoireshop gaat tot en met 31 december 5% korting geven op alle accessoires. De korting geldt op alle producten en wordt bij het afrekenen automatisch toegepast.

iPhoneclub-kerstactieSmartphonecentre is onze partner voor de accessoireshop. Voor de meeste bezoekers spelen ze misschien een wat onopvallende rol achter het linkje ‘Accessoires’ op onze site, maar voor de kerst komen ze uit de kast met een kortingsactie! Je krijgt 5% korting op alle accessoires in de shop. Geen gedoe met kortingscodes of een actie die alleen voor bepaalde producten geldt: de korting geldt voor alle artikelen en wordt automatisch verrekend.


Dus was je nog op zoek naar een bepaald accessoire dat je met een paar euro’s korting op de kop wilde tikken, dan heeft de accessoireshop misschien precies wat je zoekt. En bovendien: met je aankoop steun je iPhoneclub.

Let op: in de shop zie je de originele prijzen staan, pas bij het afrekenen gaat er aan de kassa 5% korting vanaf. Voor de artikelen op de speciale kortingspagina geldt dat de actieprijs daar al wordt gecommuniceerd. De actie geldt tot 31 december 2009.

iPhoneclub-kerstactie accessoireshop

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.