iPhone weer online bij Mobistar te bestellen

Er is in België nog steeds tekort aan iPhones, waarbij de voorraden sterk variëren: in sommige winkels zijn ze niet te vinden, terwijl een winkel verderop een flinke stapel iPhones kan hebben liggen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

MobistarEr is in België nog steeds tekort aan iPhones, waarbij de voorraden sterk variëren: in sommige winkels zijn ze niet te vinden, terwijl een winkel verderop een flinke stapel witte iPhones kan hebben liggen. We hebben de webwinkel van Mobistar de afgelopen weken niet nauwgezet in de gaten gehouden, maar volgens tipgever Filip is de iPhone 3G sinds kort weer online te bestellen.

Wie niet door het gure herfstweer een paar winkels langs wil, kan op de website van Mobistar een bestelling plaatsen als particuliere of zakelijke klant.

Hoe gaat het intussen in andere landen? Swisscom laat zien dat een exclusief verkoopcontract met Apple niet alleen maar voordelen brengt: ze rapporteerden 32 procent lagere nettowinst voor het derde kwartaal. Dat had te maken met de kosten om de iPhone te lanceren en wellicht heeft de flinke subsidie die ze op de iPhone 3G geven er ook iets mee te maken: de Zwitserse iPhone is één van de goedkoopste wereldwijd. Overigens speelde er ook nog iets anders mee: Swisscom nam het Italiaanse telecombedrijf Fastweb SpA over.

In Engeland zijn er zorgen dat O2 zich teveel op één product heeft gestort. Van de iPhone worden nu nog maar 18.000 tot 20.000 stuks per week verkocht en da’s heel wat minder dan de 30.000 die aan het begin over de toonbank gingen. Het schijnt er niets mee te maken hebben dat consumenten zuiniger met hun geld omgaan, maar eerder dat concurrenten nieuwe toestellen zoals de BlackBerry Storm agressiever in de markt zetten, waardoor de nieuwigheid van de iPhone er voor veel mensen wel weer een beetje af is.

Tipgever: Filip (België)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:20
Categorie Providers
Onderwerpen belgische apps, mobistar, o2, provider

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.