Noise.io: synthesizer voor iPhone

Noise.io is een nieuwe iPhone-synthesizer voor DJ's, waarmee je muziek kunt mixen. Wie niet weet waar 'ie moet beginnen kan ook presets van andere gebruikers van internet laden.

noiseioSchuilt er een getalenteerde DJ in je? Met de nieuwe synthesizer-applicatie Noise.io kun je eigen muziek mixen. De applicatie is bedoeld voor muzikanten en DJ’s, waarbij opvalt dat de mogelijkheden heel wat uitgebreider zijn dan de gratis Mixmeister Scratch, als je onderstaande video bekijkt. Je kunt de instellingen (presets) met andere gebruikers van Noise.io uitwisselen: handig voor beginners die geen idee hebben waar ze moeten beginnen en liever op weg worden geholpen met een bestaande mix.

noiseioNoise.io is gemaakt door Amidio en maakt gebruik van de specifieke eigenschappen van de iPhone: touchscreen (vegen met je vinger over het scherm), multitouch (meerdere plekken op het scherm aanraken) en accelerometer (kantelen en rollen). Voor de kenners: de ontwikkelaars hebben Enhanced Subspace Frequency Modulation (ESFM) in plaats van traditionele FM-modulatie gebruikt zodat het makkelijker wordt om unieke geluiden te maken. Er zijn drie noise generators aanwezig, met meerdere filters en effecten. Je kunt parameters koppelen aan vijf bewegingen: links-rechts, op-neer, multitouch, accelerometer-rollen en accelerometer-kantelen.

Ben je geïnteresseerd in dit soort muziekmix-applicaties, kijk dan ook eens naar VirtualDeck.

Te koop voor €7,99 in de App Store: Noise.io Pro

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 november 2008, 16:32
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.