iPhone-webapps offline gebruiken met iPortal

Met iPortal is het mogelijk om webapps offline te gebruiken op je iPhone of iPod touch. Je laadt de applicaties vooraf in iPortal kunt ze daarna zonder internetverbinding gebruiken.

iPortalHet aantal webapplicaties groeit met de dag. Er zit veel onzin tussen, maar ook een behoorlijke hoeveelheid nuttige applicaties. Het grote nadeel: je moet een internetverbinding hebben om ze te kunnen gebruiken. Het PDT Dev Team heeft een oplossing gevonden: iPortal, waarmee je ze offline kunt gebruiken. iPortal is een offline webapplicatie-portal voor de iPhone en iPod touch. Het is bedoeld als een lokale repository voor webapplicaties, die je op elk moment kunt gebruiken, ook wanneer je geen internetverbinding hebt.

Op dit moment is de functionaliteit nog erg beperkt en iPortal levert op nieuwe firmwareversies (1.1.3 en hoger) ook nog wel problemen op. Het kan ook gebeuren dat je de applicatie helemaal niet werkend krijgt. Het PDT Dev Team belooft echter dat ze bezig zijn om iPortal beter werkend te krijgen, op alle firmwareversies.

Als je niet kunt wachten om als eerste iets nieuws uit te proberen, ook al werkt het nog niet perfect, ga dan snel naar iPod Touch Fans om het te installeren.

Meer info: iPod Touch Fans (inloggen vereist)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2008, 13:47
Categorie Apps
Onderwerpen firmware, offline lezen, webapp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.