iPhone-standaard Piolo hang je zo aan je sleutelbos

De Piolo is een klein standaardje waarmee je de iPhone 4 staand en liggend kan houden. Het past aan een sleutelbos en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

Piolo standaard liggendEr zijn misschien niet heel veel scenario’s denkbaar waarin je de iPhone lange tijd in een standaard zal zetten. Maar voor wie de telefoon zo nu en dan inzet als bioscoop of fotolijst, kan wel eens wat hebben aan de nieuwe iPhone 4-standaard van Piolo. Dat is een piepkleine houder die je zo aan de sleutelbos kan hangen en tegelijk is hij zwaar genoeg om de iPhone 4 overeind te houden. Hij is te krijgen in vier vijf verschillende kleuren: zwart, wit, blauw, paars en geel.

De Piolo is te bestellen op de website van de gelijknamige Britse fabrikant. Het houdertje kost ongeveer 5 euro, weegt 3,1 gram en je kan de iPhone 4 er in horizontale en verticale stand mee neerzetten.

Een applicatie waarvoor de Piolo bijvoorbeeld uitermate geschikt is, is Motion Pictures, waarmee je gedurende een lange periode time-lapse video’s kan schieten. Los uit de pols is dat bijna niet te doen.

Piolo standaard staand

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 april 2011, 19:44
Categorie Accessoires
Onderwerpen houder, iPhone 4, standaard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.