iPhone-reisgids voor Berlijn: Berlinwise

Berlinwise is een mobiele reisgids voor Berlijn, die helemaal is aangepast voor de iPhone. Via verschillende iconen op het startscherm van de webapp vind je informatie over bezienswaardigheden en activiteiten. Je kunt het dichtstbijzijnde metrostation opzoeken of de lokatie op Google Maps bekijken.

Berlinwise, reisgids voor je iPhoneWeekendje naar Berlijn? De gids Berlinwise is een iPhone-reisgids over Berlijn. Je vindt op het startscherm van deze webapp een reeks iconen, waarmee je bijvoorbeeld informatie over Joods Berlijn, fietsverhuur, markten, boottochten, musea en de Berlijnse muur. Je kunt bij alle bezienswaardigheden het dichtstbijzijnde metrostation opzoeken, of de lokatielocatie op Google Maps bekijken.


Bij het onderdeel Metro vind je ook de verschillende lijnen van de U- en S-Bahn, compleet met haltes. Alle telefoonnummers die zijn vermeld, zijn in internationaal formaat, zodat je ze meteen kunt bellen. Ook bevat de reisgids linkjes naar Wikipedia-artikelen voor meer achtergrondinformatie.

Een alternatief voor mensen die niet graag op vakantie online zijn: de Arrival Guides van Fast Check zijn in pdf-formaat en ook in het Nederlands. Je kunt daarmee alleen niet zoeken in Google Maps en direct bellen is er ook niet bij.

Bekijken op je iPhone: www.berlinwise.de

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.