iPhone-prijzen T-Mobile vanaf vandaag verhoogd

T-Mobile heeft vanaf vandaag de prijzen van de iPhone-abonnementen verhoogd, zoals al was aangekondigd. Ook is de verlengtermijn verkort naar 3 maanden.

t-mobile iphoneT-Mobile heeft vanaf vandaag de prijzen voor de iPhone 4 en 3GS verhoogd, zoals we eerder al voorspelden. Het is interessant om daarbij te vergelijken met de Vodafone-prijzen, die kort online verschenen. Bij de goedkoopste abonnementen van ca. €30 per maand betaal je bij T-Mobile nu €229 voor een 16GB iPhone 4, terwijl het voorheen nog €169 was. Bij Vodafone betaal je voor een soortgelijk abonnement met 150 belminuten €199 (prijs onder voorbehoud) maar dan zit je wel aan een datalimiet vast. Ook gelden er nog wat andere voorwaarden.

Er is blijkbaar nog meer veranderd, want bij de informatie over het verlengen van abonnementen wordt alleen nog over 3 maanden gesproken en niet meer over 4 maanden. Bij concurrent KPN is met moment waarop je kunt verlengen vanaf vandaag overigens ook gewijzigd, maar dan van 4 naar 2 maanden. Deze termijn is iets anders dan de opzegtermijn, die sinds vorig jaar verkort is naar 1 maand.

Tipgever: Ferry

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2010, 17:14
Categorie Providers
Onderwerpen prijzen, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.