Originele iPhone (1e generatie)

iPhone ook beschikbaar voor prepaid-bellers?

Goed nieuws voor mensen die van plan waren de iPhone in de VS te kopen. Er zijn sterke aanwijzingen dat er ook een versie met pre-paid zal komen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone_prepaid.jpgGoed nieuws voor mensen die van plan waren de iPhone in de VS te kopen: een abonnement bij AT&T is niet nodig. Je kunt de iPhone ook met een prepaid-abonnement kopen. Dat blijkt uit nieuw gepubliceerde abonnementoverzichten van AT&T.

De abonnementoverzichten werden gevonden door The Boy Genius Report en laten zien dat de iPhone op drie manieren beschikbaar wordt gesteld: voor Go Phone Pay As You Go-gebruikers (prepaid), voor Go Phone Pick Your Plan-abonnees (een mengvorm) en voor postpaid klanten, oftewel mensen met een abonnement.

Als pre-paid gebruikers de iPhone kunnen kopen, betekent het dat feitelijk iedereen in het bezit kan komen van een iPhone: ook zonder contract, Amerikaanse bankrekening, woonadres of paspoort. Nu alleen nog even achterhalen wat de iPhone zonder abonnement gaat kosten. Eerder lekten al twee prijzen uit van $899 voor het 4GB-model en $999 voor het 8GB-model.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2015, 15:47
Categorie Providers
Onderwerp abonnementen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.