Speculatie over GPS in volgende generatie iPhone

Er wordt druk gespeculeerd over toekomstige iPhones. In de volgende versie zit GPS en over vijf jaar is de iPhone overal. Het vervangt dan niet alleen je iPod en mobiele telefoon, maar ook je notebook.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

kristallen bolEr wordt flink gespeculeerd over de toekomstige iPhones. Sommige bloggers kijken al vijf jaar vooruit en voorspellen dat de iPhone straks overal is: het vervangt je iPod, je mobiele telefoon en misschien zelfs je mobiele computer. Het wordt een apparaat dat overal is en alles kan. Anderen kijken op kortere termijn naar wat praktischer zaken: zo zou de volgende iPhone best eens ingebouwde GPS kunnen hebben.

We hebben al afbeeldingen gezien van de iPhone met Google Maps. Een logisch vervolg daarop is een iPhone die ook de weg kan wijzen: oftewel een iPhone met ingebouwde GPS. De website die dit voorstelt heeft geen bewijzen, maar ziet het als een logische consequentie. DIe volgende iPhone zal waarschijnlijk op MacWorld of in het voorjaar van 2008 worden aangekondigd. Het gebruikt Assisted GPS (A-GPS), zodat ook in de binnenstad en in de buurt van hoge gebouwen of bomen nog steeds goede plaatsbepaling mogelijk is. Een recent apparaat die dat al gebruikt is de DiXCOM CNS-4320, een draagbaar navigatiesysteem waar ook een gsm in zit zodat je er mee kunt sms’en.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:48
Categorie iDevices
Onderwerp gps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.