iPhone maakt je aantrekkelijker voor vrouwen dan een iPad

Een iPad maakt je minder aantrekkelijk voor het andere geslacht dan een iPhone. Met een laptop of een leuke hond maak je meer indruk op vrouwen.

girl gadgetsHet is bijna Valentijnsdag en mocht je plannen hebben om indruk te maken op je geheime liefde, dan heeft het zin om onderstaand onderzoek van Retrevo te bekijken. Retrevo onderzocht welke activiteiten mannen en vrouwen aantrekkelijk vinden bij elkaar. Het hebben van een iPad blijkt bij zowel mannen als vrouwen niet echt aan te slaan. Met het lezen van een boek maak je meer indruk. Retrevo vroeg consumenten of ze de gadgets die mensen gebruiken opmerken en was ook benieuwd of die gadgets misschien van invloed zijn op de mening die mensen over elkaar vormen. Schilderen, tekenen en het bezit van een iPad wordt het minst aantrekkelijk gevonden. Met een mooie laptop of telefoon maak je veel meer indruk.

Vooral bij mannen is het hebben van een telefoon zoals de iPhone een doorslaggevende factor: 50% van de mannen onder de 35 jaar is onder de indruk als je zo’n telefoon gebruikt. Bij vrouwen ligt dat percentage op maar 36% en blijkt ook, dat je veel meer indruk maakt met een hond.

retrevo

Als je van plan bent in een koffiebar wat e-mailtjes te beantwoorden, kun je dus beter een laptop meenemen dan een iPad. Zoals bij al dit soort onderzoeken is de uitkomst relatief en is het gewoon leuk om zo met Valentijn voor de deur eens bij stil te staan. Wil je je geheime liefde afschrikken, dan doe je dat het beste door een Bluetooth-headset of een telefoonhoesje aan een broekriemclip te dragen. Opvallend daarbij is dat mannen (32%) het dragen van een broekriemcase afstotelijker vinden dan vrouwen (25%). Ook met piercings en tattoo’s jaag je mensen weg, terwijl het lezen van een krant prima geaccepteerd wordt.

Meer info: Retrevo

gadgetology

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2011, 15:51
Categorie Achtergrond
Onderwerpen engadget, ipad, valentijn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.