Wat zeggen de vlekken op je iPad-scherm over je gebruik?

Design Language bekeek welke vlekken er op het iPad-scherm ontstaan na het gebruik van verschillende applicaties.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

iPad-scherm na spelen Fruit NinjaEén van de vervelende eigenschappen van het touchscreen van de iPad is dat je vlekken die je vingers maken er erg goed op ziet. Eens in de zoveel tijd moet je het scherm schoonvegen, omdat alles er anders een beetje wazig uit begint te zien. De eerstvolgende keer dat je je iPad-scherm schoon gaat maken, moet je eerst even goed naar de vlekken kijken. Ze zeggen namelijk meer over je iPad-gebruik dan je denkt!
Design Language bekeek welke vlekken er ontstaan na het gebruik van verschillende applicaties. Na het gebruik van Mail zitten er allemaal kleine vlekjes op de plekken van de toetsen van het onscreen toetsenbord. Als je Angry Birds hebt gespeeld zitten er vooral wat vegen aan de linkerkant van je scherm.

Vlekken op het iPad-scherm na gebruik verschillende applicaties

Bij Design Language hebben ze slechts acht applicaties bekeken, dus ik ben erg benieuwd hoe het scherm er uit komt te zien nadat je bijvoorbeeld The Daily hebt gelezen of als je Slice It! hebt gespeeld. Links naar foto’s het scherm van je iPad, met daarbij welke applicatie je hebt gebruikt, zijn welkom in de reacties.

Via: Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2011, 23:33
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.