Sago Mini Forest Flyer is Apple’s gratis App van de Week

Sago Mini Forest Flyer is Apple’s gratis App van de Week. In de kinderapp beleeft vogel Robin avonturen in een magisch bos.
Richard Borgman - · Laatst bijgewerkt:

Sago Mini Forest FlyerApple heeft Sago Mini Forest Flyer aangewezen als gratis App van de Week. De vrolijke titel is net als Sago Mini Bug Builder bedoeld voor kleine kinderen en biedt een korte maar vrolijk avontuur. Het kleine vogeltje Robin fladdert door een bos op zoek naar andere dieren en leuke activiteiten. Er worden geen aanwijzingen gegeven; de gebruiker moet zelf op onderzoek uitgaan. Het is niet zozeer een spel met duidelijke doelstellingen, punten en gevaren, maar een rustgevende en simpele app waarin kinderen zich ongedwongen vermaken met een vliegend vogeltje.

Sago Mini Forest FlyerHet avontuur begint als je het belletje van het dichte vogelhuisje laat rinkelen en Robin het vogeltje naar buiten fladdert. Raak hem aan en laat hem met een sleepbeweging vliegen door het magische bos. Robin kan allerlei grappige dingen doen, zoals in een boom een uiltje knappen, andere vogels opzoeken of op een schommel klimmen. Er zijn ook verborgen elementen, zoals een schakelaar om het te laten regenen. De vogel kent meer dan 20 animaties en kan bijvoorbeeld dansen en zingen. Het spel is vooral bedoeld voor kleuters, die zo zelf hun verhaal kunnen verzinnen wat Robin allemaal meemaakt. Net als Sago Mini Bug Builder heeft Sago Mini Forest Flyer geen advertenties en in-app aankopen.

Downloaden: Sago Mini Forest Flyer (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:43
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.