iPhone firmware 1.1.2 beschikbaar via iTunes

Firmware 1.1.2 voor de iPhone is nu beschikbaar via iTunes. Het biedt dezelfde vernieuwingen die al bij de Duitse en Engelse iPhone waren gezien: internationale instellingen en een batterij-icoon.

Vanochtend vroeg heeft Apple de iPhone-update 1.1.2 beschikbaar gesteld via iTunes. Wat erin zit weten we natuurlijk al lang: ondersteuning voor Frans, Duits en Italiaans als standaardtaal met aangepaste toetsenbordindeling (AZERTY en QWERTZ). iTunes toont voortaan de batterijstatus van je iPhone in iTunes en er is een nieuw submenu waarmee je standaardringtones en zelf toegevoegde ringtones van elkaar kunt onderscheiden.

Veel informatie geeft Apple zelf niet over de update: “new features and bugfixes” is alles wat ze erover kwijt willen. Voor mensen met een gehackte iPhone is het nog even afwachten: als je per ongeluk een upgrade uitvoert is er inmiddels wel een downgrade beschikbaar. En voor nieuwe kopers: een jailbreak is beschikbaar, maar je zult er wel voor moeten downgraden naar firmware 1.1.1.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 november 2007, 10:33
Categorie iDevices
Onderwerp firmware

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.