iPhone-duim en vliegtuigruzie scoren best op ZDNet

Wat vinden ZDNet-lezers interessant om te lezen? In de bestgelezen artikelen op de ZDNet-blog blijkt sensatie goed te scoren: het nepverhaal over de man die een iPhone-duimoperatie onderging en de man die in een vliegtuig ruzie kreeg over de airplane-mode van de iPhone, goed te scoren.

Het op twee na bestgelezen bericht op de ZDNet-blog van 2007 is niet een exclusieve onthulling waar nog weken over nagepraat werd… maar een nepbericht. Begin augustus dook opeens het nieuwtje op, dat de 28-jarige Thomas Martel uit Colorado een duimoperatie zou hebben ondergaan om het touchscreen van de iPhone beter te kunnen bedienen. De man wilde vrouwelijke vingers, maar klaagde na afloop wel dat het openen van een pot spaghettisaus lastiger ging dan voorheen. Het bestgelezen nieuwtje gaat ook over het gebruik van de iPhone, maar dan in een vliegtuig.

Het nieuwtje uit oktober 2007 was niet alleen het best gelezen volgens ZDNet-auteur Russell Shaw, maar ook het nieuwtje met de meeste reacties. Een steward van ATA Airlines zou een reiziger met iPhone nijdig hebben toegesproken om de iPhone uit te schakelen. De reiziger keek echter gewoon naar een filmpje en probeerde nog uit te leggen dat zijn iPhone in airplane mode stond. Maar de steward was niet op andere gedachten te brengen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2008, 10:00
Categorie Achtergrond
Onderwerp vliegtuig

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.