Trends voor 2008: Opera Mini, Meraki Mini en iPhone

Na alle terugblikken en ranglijstjes voor 2007 is het ook goed om eens vooruit te kijken. News Observer maakte een lijst van trends voor 2008 en natuurlijk staat ook de iPhone erbij.

Trends at CESIn december is er veel teruggeblikt op het jaar 2007. De belangrijke ontwikkelingen zijn door talloze websites op een rijtje gezet. De website News Observer deed dat een tijdje geleden ook, maar heeft nu ook een lijst gemaakt van de trends voor 2008. Opera Mini is iets wat iedereen wel kent, maar Meraki Mini (een draadloze router waarmee je een Wi-Fi-netwerk kunt maken) was voor mij iets nieuws. Natuurlijk worden ook de iPhone en de Amazon Kindle genoemd: voor beide apparaten is het interessant om te zien wat versie 2.0 gaat brengen.

Virtualisatie en online software zijn belangrijke ontwikkelingen voor 2008. Zelf zijn we naast de Apple-tablet ook benieuwd naar de Asus Eee, de mini-laptop met 7 inch-scherm, die ook in het artikel van News Observer wordt genoemd. Hebben ze nog iets belangrijks gemist in het lijstje? Laat het weten in de reacties!

Foto: Athyrius Design

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 januari 2008, 10:00
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.