Zeus maakt snelkoppeling naar iPad-app op je lockscreen (jailbreak)

Zeus is een nieuwe jailbreak-tweak waarmee je op het iPad-lockscreen een snelkoppeling naar een app kunt maken. De app vervangt het diashow-icoontje op het lockscreen.

zeus jailbreak tweakZeus is een nieuwe jailbreak-tweak waarmee je een snelkoppeling voor elke gewenste iPad-applicatie op je lockscreen kunt zetten. De tweak vervangt op je lockscreen het knopje voor de diashow, rechtsonder. Gebruik je die niet, dan kun je de knop vervangen voor een snelkoppeling naar bijvoorbeeld de Twitter-app. Na het downloaden en installeren bepaal je welke app je als shortcut wilt hebben. De ontwikkelaar vraagt een dollar om de app te kunnen gebruiken, maar de kans is groot dat er na het verschijnen van Zeus soortgelijke apps verschijnen die hetzelfde gratis doen.

Die praktijk maakt het lastig voor ontwikkelaars om nieuwe dingen te bedenken en er geld voor te vragen. Zeus is te vinden in de repo ZodTTD & MacCiti in Cydia. Gebruik je de diashow-functie op het lockscreen niet en wil je ook geen Zeus gebruiken, dan kun je de knop ook uitschakelen via de Instellingen-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2012, 12:16
Categorie Jailbreak
Onderwerp jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.