‘iPhone-bashen gewoonste zaak van de wereld’

NRC Next-columniste Aaf Brandt Costius heeft het helemaal gehad met de iPhone. De gebruikers zijn dom en koppig en verdedigen een apparaat dat niet goed werkt.

aaf brandt corstiusColumniste Aaf Brandt Corstius heeft in NRC Next een onvriendelijk stukje geschreven over de iPhone. Ze wil het nooit meer over de iPhone hebben en dat komt niet zozeer door de iPhone zelf, maar “door de domme, koppige gebruikers die niet willen toegeven dat hun gadget eigenlijk niet werkt”. Aaf hoort alleen maar verhalen over slecht bereik, over onhandig gedoe met het touchscreen waarbij je met je wang de telefoon uitzet en verkopers die ‘doe het niet’ schreeuwen als je een iPhone wilt bestellen. Misschien komt het allemaal door die ene iPhone-bezitter die Aaf tegenkwam en die alleen nog maar via zijn lelijke blauwe koptelefoon kan bellen.

Aaf beweert dat in Amerikaanse kranten het iPhone-bashen al de gewoonste zaak van de wereld is. Daar verschijnen alleen nog maar opiniestukken verschijnen met titels als ‘I Hate My iPhone’ (zou ze dat ene artikel ‘I Hate My iPhone‘ in de New York Times bedoelen?). Amerikanen hebben alleen nog maar een iPhone uit meligheid. Nee, dan de vriendin van Mick Jagger. Die belt nog met een hele oude Motorola die ze steeds laat repareren.

Beetje kort door de bocht, die column van NRC Next? Oordeel zelf!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2009, 18:17
Categorie Achtergrond
Onderwerp nrc reader

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.