iPhone 6 sticker goud achterkant

Maak van je iPhone 6 een iPhone 5 met stickers voor antennestrepen

Speciale stickers zorgen ervoor dat je iPhone 6 iets meer lijkt op de iPhone 5 en iPhone 5s. Dit maakt een einde aan de lelijke strepen.

iPhone 6 sticker spacegrijs zwartNegeren we even het veelbesproken BendGate, dan is er vooral één klacht die we horen van kritische iPhone 6-bezitters: die strepen achterop zien er niet mooi uit. Apple heeft met de nieuwe iPhone gekozen voor speciale antennestrepen op de behuizing, zodat de iPhone ondanks het gebruik van aluminium nog goed draadloze verbindingen kan maken. Een Kickstarter-project wil de iPhone 6-achterkant mooier maken door inspiratie te zoeken bij de iPhone 5 en iPhone 5s.


Het idee van de Kickstarter-campagne is doodsimpel: plak twee stickers tussen de antennestrepen van de iPhone 6. Je krijgt dan dezelfde zwarte vlakken die de vorige iPhones hadden. Het ziet er in afbeeldingen fraai uit, maar we krijgen de stickers alleen op 3D-renderings te zien. Het is dus nog de vraag hoe de oplossing eruitziet op een ‘echte’ iPhone 6. Je kunt je afvragen of de stickers bijvoorbeeld bubbelen of los gaan zitten.

Meedoen aan het project is gelukkig niet heel duur: voor 3 dollar ben je al verzekerd van een iPhone 6-stickerpakket. Reken alleen wel op 5 dollar extra aan verzendkosten. Met een streefbedrag van 5.000 dollar heeft de bedenker de lat niet heel erg hoog gelegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

30 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.