iPhone 5C ook in zwart gesignaleerd

De iPhone 5C is ook in zwart gesignaleerd. Eerder verschenen vrolijke kleuren. De iPhone 5C wordt iets dikker dan de iPhone 5, blijkt uit de foto's.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone-5c-black-3Tot nu toe hebben we vooral vrolijke kleuren gezien als het om de iPhone 5C gaat. Naast wit en roze zagen we blauw, groen en geel langskomen. Wie z’n zinnen heeft gezet op een zwart exemplaar wordt ook bediend: voor het eerst zijn foto’s opgedoken van een zwarte variant. Weibo-gebruiker ‘Ban base de mango’ publiceerde vandaag drie foto’s van een iPhone 5C in het zwart. Eén foto toont de iPhone 5C naast de iPhone 5, waaruit is af te leiden dat eerdere berichten dat de iPhone 5C iets dikker wordt, lijken te kloppen.

Een andere foto toont de iPhone 5S in de hand en een schuine blik op het hoogglans plastic. De zwarte uitvoering verschilt niet van de gekleurde exemplaren die we tot nu toe hebben gezien. Als we goed hebben geteld, gaat Apple de iPhone 5C in zes kleuren uitbrengen. Verder zijn de verwachtingen dat de iPhone 5C is voorzien van een 4-inch retinascherm en deels gebruik maakt van eerder gebruikte componenten.

iphone-5c-zwart

iphone-5c-black-1

Sonny Dickson meldt dat er geen zwarte iPhone 5C komt en dat Apple nooit van plan is geweest om een dergelijke kleur uit te brengen:

We can exclusively confirm that not only will Apple not offer a black color option for the iPhone 5C when it is expected to go on sale next month, but in fact, they never planned a black color option in the first place.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2013, 16:56
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 5c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.