iPhone 5-zijkant heeft soms last van lichtlekken

Sommige iPhone 5-bezitters klagen over lekkend licht aan de zijkanten van de iPhone 5. Het is nog niet duidelijk of dit een grootschalig probleem is.

iPhone 5 light leakEen aantal iPhone 5-bezitters klaagt over lekkend licht, dat vanaf de zijkanten van de iPhone 5 naar buiten komt. Het probleem is alleen goed zichtbaar wanneer je de iPhone 5 gebruikt in een slecht verlichte of totaal verdonkerde kamer. Hoeveel mensen hier last van hebben is nog de vraag: op het forum van MacRumors is het probleem al opgedoken, waarna Boy Genius Report het bestaan van het probleem ook wist te bevestigen.

Het probleem wordt ook al besproken op Apple’s supportforum. Het lijkt er op dat de kwestie minder grootschalig wordt besproken dan het Wi-Fi-probleem waar we gisteren over schreven. Het blijft echter moeilijk om te bepalen hoe vaak de lichtproblemen voorkomen, omdat je online slechts een aantal getroffen kopers hoort.

Verschillende iPhone 5-bezitters die last hebben van het probleem, zeggen dat Apple ze naar huis stuurde met een nieuwe iPhone 5 nadat ze in de Apple Store hier melding van deden. Heb jij last van het probleem, dan raden wij je aan om terug te gaan naar de winkel waar je de iPhone 5 hebt gekocht. Heb je de iPhone 5 in het buitenland gekocht en vind je een rit naar bijvoorbeeld Duitsland te ver, dan kun je ook wachten tot 28 september. Dan start de verkoop van de iPhone 5 in Nederland en kun je met problemen naar de Apple Store in Amsterdam.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2012, 12:23
Categorie iDevices
Onderwerp licht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.