iPhone 4 komt 30 juli naar Nederland en België

Apple heeft tijdens een persbijeenkomst in Cupertino aangegeven, dat de iPhone 4 op 30 juli 2010 in Nederland, België en andere landen beschikbaar komt. Ook is er nieuwe informatie over de witte iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

t-mobile iphoneApple heeft vandaag tijdens een persbijeenkomst in Cupertino aangegeven, dat de iPhone 4 op 30 juli in Nederland en andere landen beschikbaar komt. De iPhone 4 is sinds vanochtend ook weer teruggekeerd op de site van T-Mobile. De Belgische operator Mobistar houdt volgende week een persbijeenkomst over financiële restultaten, maar mogelijk worden daar ook details over de iPhone 4 gegeven.

Maar eerst stond vandaag nog de persbijeenkomst van Apple zelf op het programma. Dat was bedoeld om meer duidelijkheid te geven over de antenneproblemen van de iPhone 4. Er kwamen nog wat andere zaken aan de orde, bijvoorbeeld de beschikbaarheid van de witte iPhone 4. Apple gaf aan dat de witte variant van de iPhone 4 vanaf eind juli in de winkel ligt. Pas vlak voor de lancering van de iPhone 4 werd duidelijk dat het witte model voorlopig niet voorradig zou zijn. Deskundigen noemden daarbij het productieproces van de witte iPhone als mogelijke oorzaak. Het zou moeilijker zijn om het glas van voor- en achterzijde van een witte coating te voorzien. Eerder sprak Apple over een uitstel naar half juli. Of de witte iPhone in landen als Nederland en België meteen leverbaar zal zijn, werd tijdens de persbijeenkomst niet duidelijk.

Van de zwarte iPhone 4 zijn inmiddels ruim 3 miljoen stuks verkocht in slechts drie weken tijd. Daarvan is volgens Apple 1,7 procent teruggebracht – het gaat daarbij om zo’n 51.000 toestellen.

Inmiddels is ook de videoregistratie van de persconferentie beschikbaar: July 16 Press Conference (QuickTime)

iphone nederland

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2010, 11:07
Categorie Providers
Onderwerp kopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.