iPhone 4-bezitters VS kunnen 15 dollar om antenneprobleem aanvragen

Amerikaanse iPhone 4-bezitters die last hadden van de antenneproblemen maar geen bumper hebben aangevraagd bij Apple, kunnen vandaag een schadevergoeding van 15 dollar aanvragen via een speciale site.

AntennagateAmerikaanse iPhone 4-bezitters die geen bumper hebben aangevraagd toen de antenneproblemen van de iPhone 4 speelden, kunnen vandaag een vergoeding van 15 dollar van Apple claimen. Apple schikte in februari al in de zaak met een aantal ontevreden klanten, maar vandaag is de website waarop je het geld terug kunt eisen pas gelanceerd. Om van de site gebruik te maken moet je in de Verenigde Staten wonen.

Naast Amerikaans burgerschap moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen om de vergoeding te ontvangen: je moet last hebben gehad van de antenneproblemen, niet in staat zijn geweest om de iPhone terug te brengen naar Apple zonder kosten te maken, de troubleshooting-tips van Apple hebben gevolgd of niet in staat zijn geweest om dit te doen omdat je de iPhone 4 inmiddels niet meer hebt.

Apple bood in 2010 een gratis bumper aan voor de iPhone 4, waarmee het antenneprobleem ook opgelost zou worden. Deze bumper was wel in andere landen aan te vragen, waaronder Nederland. Deze actie is inmiddels al verlopen. De vergoeding is alleen op te vragen door Amerikaanse iPhone 4-gebruikers, omdat deze is geëist in een rechtszaak in de Verenigde Staten.

De iPhone 4S bleek kort nadat hij verkocht werd geen last te hebben van de antenneproblemen van de iPhone 4. Dit is waarschijnlijk te danken aan de vernieuwde antenneband, die ook op andere netwerken te gebruiken is.

Meer informatie: iPhone4settlement.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2012, 14:32
Categorie Apple
Onderwerp antennagate

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.