Gedupeerden antennagate ontvangen 15 dollar van Apple

Apple heeft cheques van 15 dollar verstuurd naar iPhone 4-bezitters die last hadden van antennagate, maar geen bumper hebben aangevraagd.

AntennagateApple is begonnen met het betalen van Amerikanen die last hadden van de antenneproblemen van de iPhone 4. Gedupeerden die geen gratis bumper bij Apple hebben aangevraagd op het moment dat dit werd aangeboden, krijgen van Apple een cheque van 15 dollar. In februari 2012 werd tijdens een schikking bepaald dat Apple deze compensatie zou bieden, maar het lijkt er op dat het versturen van de cheques nu pas daadwerkelijk is begonnen.

Niet iedere Amerikaanse iPhone 4-bezitter die last had van antennagate krijgt 15 dollar van Apple toegestuurd. Ten eerste moest je wel een aanvraag hebben gemaakt op een speciale website, die in maart 2012 online verscheen. Je moest daarnaast last hebben van de antenneproblemen, geen bumper hebben aangevraagd en niet in staat zijn geweest om de iPhone 4 zonder kosten naar Apple terug te brengen. Alleen Amerikanen komen in aanmerking, omdat de schikking het resultaat is van een Amerikaanse rechtszaak.

Blokkeerde je een deel van de antenneband van de iPhone 4 met je hand, dan kon de verbinding wegvallen. Dit zorgde voor de nodige ophef, waardoor het probleem al snel bekend kwam te staan als ‘antennagate‘. Apple organiseerde een conferentie om het probleem te bespreken en beloofde een gratis iPhone 4-bumper voor iedereen die zei last te hebben van de problemen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 9:14
Categorie Apple
Onderwerpen antennagate, iPhone 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.