iPhone 3G: Woz gaat weer in de rij staan

Apple-medeoprichter Steve Wozniak gaat de iPhone 3G als zijn belangrijkste telefoon gebruiken. Hij gaat zeker in de rij staan op 7 juli.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

segway polo wozniakApple-medeoprichter Steve Wozniak brengt zijn tijd door met Segway-polo en praten over zijn hobby’s. Laptop Magazine was wel benieuwd wat Woz van de nieuwe iPhone 3G vindt en hij blijkt deze keer geen kritiek te hebben. “Geen opmerkingen, het lijkt uitstekend. Maar de exacte functies en kosten zijn nog wat vaag”, zegt Woz. “Bijvoorbeeld, wat voor soort navigatie? Kijk je alleen naar het scherm om te zien waar je bent? Wat voor AT&T-abonnement? Kost 3G meer? Hoeveel? Hoeveel internationale ondersteuning?”

AT&T heeft inmiddels prijzen bekendgemaakt voor de nieuwe iPhone-abonnementen en inderdaad: je bent $10 meer kwijt voor de snellere internetverbinding. Op de vraag wat er nog ontbreekt op de iPhone zei Woz: “Het meeste van mijn lijstje mist nog steeds: tethering, volledige Bluetooth-ondersteuning, voicedialing, echte ingebouwde navigatie, kaarten en dergelijke zoals Garmin, etcetera.” Wozniak is wel van plan om de iPhone 3G als belangrijkste telefoon te gebruiken, omdat hij denkt dat de audio beter is geworden. “Ik sta in de rij op 7 11 juli!”

Hopelijk speelt Woz deze keer niet vals tijdens het wachten. Vorig jaar maakte de Apple-oprichter misbruik van zijn bekendheid om vooraan in de rij te mogen staan.

Via: Laptop Magazine

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2008, 12:09
Categorie Achtergrond
Onderwerpen 3G, abonnementen, iPhone 3G, steve wozniak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.