iPhone 3G S in Italië bij TIM en Vodafone: €599 en €699?

In Italië is de iPhone 3G S al te bewonderen op de websites van Italië en Vodafone. Italië is een van de weinige landen waar de iPhone prepaid en waarschijnlijk ook zonder simlock te koop zal zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone italieItalië is één van de landen waar je de iPhone vanaf 19 juni kunt kopen, ook als los toestel. Vodafone en TIM zijn de gelukkige operators die al informatiepagina’s over het nieuwe toestel hebben ingericht. Officieel is het nog niet bekendgemaakt, maar het gerucht gaat dat de Italiaanse iPhone bij TIM €599 en €699 moet kosten voor respectievelijk het 16GB- en 32GB-exemplaar van de iPhone 3G S. De toestellen zijn vanaf 19 juni in de TIM-winkels te krijgen zijn. De prijslijst is nog niet officieel bevestigd, maar de Italiaanse website Macity schat in dat de prijzen ongeveer op dit niveau zullen liggen.

In de VS liggen de prijzen op $499 (8GB iPhone 3G), $599 (16GB) en $699 (32GB). In Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk zijn de prijzen inmiddels ook bekend. Daarbij gaat het om iPhones met abonnementen, waarbij de prijs van het losse toestel kan oplopen tot wel €1.064 (Orange Oostenrijk) en SFR 449 (Swisscom Zwitserland). De prepaid-prijzen van Zwitserland ontbreken nog. In Duitsland betaal je maximaal €250 bij het duurste toestel en het goedkoopste abonnement.

Meer info: Vodafone Italië en TIM Italië

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:29
Categorie Providers
Onderwerpen italië, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.