iPhone 3G: geen upgrades naar witte iPhone 3G in UK, iPhone-databundel voor doven in VS

Britse iPhone-bezitters die willen upgraden naar de iPhone 3G hebben weinig keus: Carphone Warehouse en O2 bieden alleen het zwarte toestel aan. AT&T introduceert in de VS speciale iPhone-abonnementen voor doven, met een onbeperkte databundel.

Witte iPhone 16GBVolgens de blog Scoopz kunnen Britse iPhone-bezitters niet upgraden naar de witte iPhone 3G. De witte variant van de iPhone is alleen bedoeld voor nieuwe klanten. Het probleem is namelijk dat huidige iPhone-bezitters naar Carphone Warehouse of O2 moeten gaan om de upgrade naar de iPhone 3G te regelen. De witte iPhone 3G is tot nu toe echter alleen verkrijgbaar via de Apple Store. Een telefoontje naar de winkel leverde opmerkelijke uitspraken op: “Oh nee meneer, er is geen witte iPhone, alleen zwart. U bent zeker in de war met de iPod?”


Andere winkelmedewerkers zeiden dat de witte iPhone alleen voor Pay As You Go-klanten is bedoeld of dat de witte iPhone pas in oktober beschikbaar komt.

AT&T heeft meer informatie bekendgemaakt over het nieuwe Text Accessibility Plan: speciale data-abonnementen voor doven. iPhone-bezitters betalen straks $50 per maand voor onbeperkt sms, internet en e-mailtoegang. Net als bij gewone iPhone-abonnementen zijn de databundels $10 per maand duurder dan de oude EDGE-bundels. Wil de dove gebruiker toch een poging doen om te bellen, dan kost dat 40 dollarcent per minuut. Geïnteresseerde gebruikers moeten zich met een speciaal formulier aanmelden. Zakelijke klanten met een handicap kunnen zich voor $65 aanmelden.

Via: Scoopz (witte iPhones) en AT&T

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.