iPhone 3G: de nieuwe collectie iPhone-cases van Sena

Sena Cases heeft een reeks nieuwe cases voor de iPhone 3G aangekondigd. Vanaf volgende maand zijn ze verkrijgbaar, waarbij sommige bij pre-order met korting worden aangeboden.

Sena CasesAccessoiremaker Sena Cases heeft een serie hoesjes voor de iPhone 3G aangekondigd, die met de hand worden gemaakt voor “European leather artisans”. Ze zijn gemaakt van Italiaans nappaleer en verkrijgbaar in diverse kleuren. Vanaf volgende maand gaat Sena ze verkopen, maar je kunt nu alvast een pre-order discount krijgen.

De WalletSkin-case is een combinatie van een portemonnee en een iPhone-case, met vier creditcard-vakken en een doorzichtig vakje voor een identiteitskaart. De WalletBook-case heeft ook diverse vakje,s maar heeft openingen voor camera, microfoon en dergelijke, zodat je de iPhone niet uit de case hoeft te halen. Beide cases kosten normaal $52 en in pre-order $42. De Elega (rode case, zie foto) is een gepolsterde, schokabsorberende case met fluwelen bekleding, riemclip en openingen voor de iPhone-speaker. Deze is in verschillende kleuren te koop en kost $40. Wie een zo compact mogelijke case zoekt, gaat voor de Ultra Slim Pouch (groene case): geen riemclips, vakjes of andere franje, maar gewoon een strakgesneden hoesje voor $30.

Kun je niet kiezen, dan is de LeatherSkin (zwarte case) een aardig compromis: niet te dik, maar wel met riemclip en de mogelijkheid om de iPhone steeds in de case te laten zitten. Deze case kost normaal $42 maar in pre-order $34.

De Sena-cases zijn binnenkort ook te koop via de iPhoneclub Shop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juni 2008, 14:24
Categorie Accessoires
Onderwerpen 3G, hoesje, leder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.