iPhone 2.0 vanaf 29 februari in Zwitserland?

Volgens de Zwitserse webslte Apfelblog zal Swisscom de iPhone vanaf 29 februari in Zwitserland aanbieden. Het zou gaan om de 3G iPhone 2.0, met UMTS, GPS en maximaal 32GB opslagruimte.

Swiss knifeWe horen jullie al denken: gaan ze nu alle Europese landen af? Ja, want er is breaking news uit het land van de Milka-chocolade. De Zwitserse Apfelblog heeft uit betrouwbare bron informatie ontvangen, dat de iPhone vanaf 29 februari 2008 via Swisscom beschikbaar is. Het zou daarbij gaan om een iPhone 2.0, met keuze uit 16GB of 32GB opslagruimte, UMTS en GPS! Verder zal de 16GB-versie van deze 3G iPhone 599 Zwitserse Franken gaan kosten bij afsluiting van een 2-jarig abonnement, wat overeenkomt met ongeveer 368 euro.

Het lijkt ons wat snel dat Apple de iPhone 2.0 al in februari gaat uitbrengen. Gaat daar geen goedkeuringsproces aan vooraf, zoals bij de eerste versie van de iPhone, waarbij Apple alvast de informatie naar buiten bracht om te voorkomen dat het via de FCC zou worden gelekt? Het lijkt realistischer dat Apple de iPhone vanaf februari/maart in meerdere Europese landen gaat verkopen, maar dan wel de oude versie.

De informatie van Apfelblog is afkomstig van een bron, die het verhaal op zijn beurt ook van een betrouwbare bron heeft vernomen. Niets is dus zeker: het noemen van een exacte datum zou een truc kunnen zijn om de indruk te wekken dat alles al definitief is. Ook de details over de data-flatrate die Swisscom gaat aanbieden zijn nog niet definitief. Swisscom verstaat onder flatrate iets anders dan een echte flatrate, namelijk een maximum van 10GB per maand. Verder moeten we nog afwachten hoe de strijd tussen T-Mobile en Vodafone zich verder gaat ontwikkelen. Als straks in meer landen discussies over koppelverkoop en oneerlijke concurrentie worden aangezwengeld, kan het Europese iPhone-landschap er straks wel eens heel anders uitzien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 november 2007, 16:33
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen abonnementen, provider, t-mobile, zwitserland

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.