iPheedr ondersteunt Newsgator en Bloglines

iPheedr is een rss-reader die speciaal voor de iPhone is ontwikkeld. Het ondersteunt rss-feeds die je zelf importeert, maar ook OPML-bestanden, Newsgator en Bloglines.

iPheedrNieuws lezen op de iPhone is ideaal, helemaal als je interessante artikelen ook meteen kunt doorsturen naar mensen die erin geïnteresseerd zijn. Speciaal voor de iPhone is er iPheedr, een rss-lezer waar je bestaande OPML-bestanden van de desktop mee kunt importeren en die ook de online rss-readers van Newsgator en Bloglines ondersteunt.

Newsgator en Bloglines zijn de meest populaire online nieuwsreaders, waarbij je vanaf elke lokatie de nieuwskoppen kunt doorspitten. Newsgator heeft zelf al een mobiele versie van de website gemaakt en als je van uitwisselen houdt kun je ook enophi eens proberen. De makers van iPheedr zijn op dit moment bezig om ook Google Reader te integreren. Voor het uploaden van een OPML (een lijst met rss-feeds) kun je het bestand per e-mail opsturen naar opml@ipheedr.com. Je krijgt dan een mailtje terug met een code om deze in je online reader te activeren.

iPheedr wordt gemaakt door een marketingbedrijf, Mobivity. Hopelijk betekent dat niet dat je na verloop van tijd met reclame gebombareerd wordt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2007, 16:54
Categorie iOS
Onderwerp rss

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.