T-Mobile bereidt zich met Windows XP voor op iPhone-lancering

T-Mobile heeft in Duitsland multimediazuilen in de winkels geïnstalleerd, die op Windows XP draaien. Ook zoeken ze tijdelijk personeel die voor 11 euro per uur wachtende klanten willen vermaken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone kioskOver twee weken is het zover: de lancering van de iPhone bij T-Mobile. Uitzendbureau’s zijn in opdracht van Deutsche Telekom-dochter Promoter ingeschakeld om promotiemedewerkers te zoeken en in de T-Punkt-winkels worden multimedia-displays geïnstalleerd. Bezoekers kunnen straks bij zo’n info-kiosk promotiefilmpjes van de iPhone bekijken. Maar net als eerder bij AT&T wordt daarvoor Windows-software ingezet.

Zoals uit bijgaande foto is af te leiden draaien de info-kiosks op Windows XP. De Duitse iPhone-pagina bij Apple is ook al voorbereid op de productlancering op 9 november. Uit de broncode van de webpagina blijkt dat informatie over abonnementen, contracten, een videotour, algemene tips en informatie over de iTunes Wi-Fi Music Store en persoonlijke ringtones al klaar staan om gepubliceerd te worden.

Ondertussen zoekt T-Mobile inhuurkrachten, die vanaf 9 november tot het eind van het jaar werkzaam willen zijn in de T-Mobile-winkels. Voor een salaris van ongeveer 11 euro per uur krijgen ze de opdracht om wachtende klanten op “professionele wijze” aan de praat te houden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:54
Categorieën Apple, Providers
Onderwerpen abonnementen, kiosk, promotie, t-mobile, telecom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.