iPad Pro Martin Hajek

Testmodel iPad gestolen uit huis in Cupertino

Een testversie van de iPad is gestolen tijdens een inbraak in Cupertino. Het kan hierbij wel eens gaan om een gelekt prototype van de iPad.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad Pro Martin HajekTijdens een inbraak in het Amerikaanse Cupertino hebben dieven een testmodel van de iPad gestolen. Daarnaast werd er 7.500 dollar aan elektronica en voorgeschreven medicatie uit het huis meegenomen. Details over de gestolen iPad zijn schaars: de politie heeft enkel gezegd dat het gaat om een testversie en dat de iPad nog niet is teruggevonden. Het kan daarom gaan om een prototype van een nog niet verschenen iPad, of een testversie van een ouder model.

Het slachtoffer zou werkzaam zijn voor Apple en de iPad daarom in huis hebben. Dit is niet voor het eerst dat een testapparaat van Apple is gestolen: in 2010 nam iemand een prototype van de iPhone 4 mee naar huis, waarna de telefoon aan een journalist werd verkocht. Hierdoor wisten we al ver van tevoren hoe de iPhone 4 eruitzag.

Bij de inbraak is ook de 20-jarige bewoner van het huis voor korte tijd gekidnapt. De inbrekers dwongen het slachtoffer om in de auto te stappen, waarna ze hem na iets meer dan een kilometer weer vrij lieten.

De Amerikaanse politie heeft twee verdachten voor de inbraak gearresteerd. De gestolen test-iPad is echter nog niet teruggevonden. Wordt hij op tijd door de politie gevonden, of lekken er binnenkort beelden uit van het nieuwe model? We kunnen enkel afwachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2015, 0:14
Categorie iDevices
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.