iPad Lock: anti-diefstalslot voor je iPad

De iPad Lock is een anti-diefstalslot voor je iPad. Je kunt er je iPad mee vastmaken aan een stoel, tafel of ander groot object.

ipad-lockDiefstal van laptops komt regelmatig voor. Vandaar dat er oplossingen zijn gevonden met anti-diefstalsloten, waarbij je de laptop aan een tafel, verwarmingsbuis of ander groot object vastmaakt. Voor de iPad is er nu ook zo’n oplossing. Dat is nodig, want een iPad is nog gemakkelijker dan een laptop snel onder een trui of in een tas te verstoppen. En omdat er ook nog vaak persoonlijke foto’s en e-mail op staat, is een goede beveiliging een goed idee. MacLocks heeft zo’n oplossing gemaakt: een hardcase van transparant plastic die tevens dienst doet als houder voor de iPad. En een stevig slot aan de zijkant met een staalkabel die je kunt vastmaken aan een stoel of tafel. De oplossing is ook handig voor bedrijven die een iPad bijvoorbeeld als demo of als schilderijlijstje in een winkel willen zetten.

Heb je zelf al een anti-diefstalslot voor een laptop, dan kun je voor $39,95 de case kopen. De complete oplossing inclusief slot kost $64,95. Misschien wat overdreven voor de meeste mensen, maar wie vaak op pad is en niet bij het halen van een kopje koffie de tas weer compleet wil inpakken, kan het een uitkomst zijn. Je kunt de iPad Lock in pre-order bestellen. Hoe meer exemplaren je koopt, hoe goedkoper het wordt (bij 100 stuks is de prijs $59,95). De uitlevering start begin deze week.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2010, 21:56
Categorie Accessoires
Onderwerpen diefstal, mac

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.