Bone Horn Stand versterkt het iPhone-geluid zonder stroom

De Bone Horn Stand versterkt het geluid van je iPhone met 12 decibel, via een soort grammofoonhoorn van siliconenrubber. De houder kost 25 dollar.

bone horn greenOp iPhoneclub hebben we de Griffin AirCurve wel eens besproken, een accessoire waarmee je zonder stroomtoevoeg het geluid van je iPhone kunt versterken. Dit werkt akoestisch, dankzij een speciaal geconstrueerde luchtkamer die de geluidsgolven versterkt. De Bone Horn Stand is een nieuw type versterker voor de iPhone, dat volgens hetzelfde principe werkt. Net als een ouderwetse hoorn op een grammofoon zorgt deze siliconen toeter voor versterking van het geluid. Spectaculaire resultaten hoef je niet te verwachten, maar een versterking van 12-13 decibel moet haalbaar zijn.

bone collection iphone amplifierDe speaker is ook tegelijk te gebruiken als houder voor de iPhone, waarbij je kunt kiezen voor staand of liggend gebruik om bijvoorbeeld een filmpje te kijken met extra versterkt geluid. De houder is geschikt voor de iPhone 4, maar ook voor de iPhone 3GS als je het toestel er achterstevoren in zet, zoals onderstaand filmpje uitlegt.

Er zijn drie kleuren: zwart, Primafoon-groen of botkleur (beige). Via een speciaal knopje kun je de homeknop blijven bedienen. De speaker kost $25. Er zijn ook bijpassende siliconencases voor $28 te koop.

Meer info: Cyberguys via Wired

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2010, 18:43
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.