Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts

iPad-hoezen gemaakt van Bernie Madoff’s kleding

Een slimme ondernemer heeft kledingstukken van oplichter/fraudeur Bernard Madoff gekocht en omgezet naar iPad-hoezen. Elke hoes is uniek, maar kost je wel 250 tot 500 dollar.

madoffBernard (Bernie) Madoff maakte heel wat Amerikanen straatarm met frauduleuze beleggingsplannen. Hij werd veroordeeld als fraudeur en zit nu een gevangenisstraf van (op papier) 150 jaar uit in North Carolina. Toch blijkt de man nog steeds tot de verbeelding te spreken. Ondernemer John Vaccaro zag er handel in, kocht vorig jaar kledingstukken van Madoff tijdens een veiling en besloot er iPad-hoezen van te maken. Bij elke hoes krijg je een certificaat dat het om een authentiek kledingstuk van Madoff gaat. Dat mag ook wel voor het prijskaartje van $250 tot $500. Of zou de accessoirelijn alleen mensen trekken die vinden dat ze nog niet genoeg zijn opgelicht?


Madoff blijkt een gevarieerde smaak te hebben gehad: hij had broeken van Ralph Lauren in de kast hangen, maar kocht ook broeken bij gewone ketens als J. Crew en Banana Republic, waar de gewone man komt. Elke hoes is gemaakt van een andere broek en dus uniek.

Meer info: Bernie Madoff Collection

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.