iOS bèta duurt gemiddeld 2 tot 4 maanden (grafiek)

Will Hains heeft in een grafiek duidelijk gemaakt hoe lang we gemiddeld moeten wachten op een nieuwe versie van iOS. Bij iOS 5 hebben we 4 maanden moeten wachten op een update

iOS installHoewel ontwikkelaars al sinds WWDC 2012 iOS 6 mogen testen, duurt het nog een tijd voordat andere iPhone-bezitters met de gloednieuwe software-update aan de slag mogen. Apple heeft beloofd dat iOS 6 ergens in de herfst van 2012 zal verschijnen, maar een precieze datum is nog niet bekend. Will Hains probeert met een handige grafiek meer duidelijkheid te scheppen: hierin geeft hij aan hoeveel tijd er gemiddeld zat tussen de eerste bèta en de officiële uitgave van nieuwe iOS-versies.


Uit de grafiek van Hains valt af te lezen dat we meer dan vier maanden moesten wachten op iOS 5. iOS 2.1 liet het kortst op zich wachten met minder dan twee maanden, terwijl iOS 4.0 de snelst uitgegeven grote nieuwe update was met circa. 2,5 maanden.

Je kunt op Wikipedia de precieze data bekijken. Zouden we net zo lang op iOS 6 moeten wachten als op iOS 5, dan zou iOS 6 op 17 oktober verschijnen. Omdat de wachttijden voor een nieuwe iOS-versie vaak van elkaar verschillen, zijn we daar allesbehalve zeker van. iOS 6 zal in ieder geval in de herfst verschijnen, waardoor de kans zeer klein is dat de update net zo snel als bijvoorbeeld iOS 4 zal uitkomen.

iOS betas

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juli 2012, 10:36
Categorie iOS
Onderwerpen ios 3, ios 6
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.