Speero: uitgebreide systeembeheer-functies voor de iPad (jailbreak)

De jailbreaktweak Speero combineert tweaks zoals SBSettings met de multitaskbalk van je iPad. Ontwikkelaars kunnen plugins maken voor Speero, om zo de functionaliteit van de tweak uit te breiden.

SpeeroOp een gejailbreakte iPad heb je momenteel twee plekken om snelle instellingen te wijzigen. In het Berichtencentrum vind je SBSettings, mits je deze tweak hebt geïnstalleerd, waarmee je makkelijk Wi-Fi, Bluetooth of andere opties kunt in- en uitschakelen. Wil je een app afsluiten, dan moet je twee keer tappen om de multitaskbalk tevoorschijn te halen. De jailbreaktweak Speero belooft je één gecentraliseerde plek te geven voor allebei deze functies. Daarnaast kun je vanuit Speero ook andere instellingen van je iPad veranderen. De tweak is binnenkort in de Cydia Store beschikbaar.

Eenmaal geïnstalleerd kun je Speero activeren met een Activator-actie, zoals een dubbele tap bovenin het scherm. Speero’s menu toont alle apps die op het moment open staan, een paar snelle schakelaars voor bijvoorbeeld Bluetooth en Wi-Fi en specs zoals de hoeveelheid vrije RAM, je IP-adres en je iOS-versie. Je kunt vanuit de tweak ook één van je favoriete apps opstarten. Volgens de ontwikkelaar kan iedereen plugins maken voor Speero, waardoor je de functionaliteit van de tweak kunt uitbreiden.

Speero is op het moment nog niet verkrijgbaar, maar volgens iDownloadBlog kunnen we de jailbreaktweak zeer binnenkort in de BigBoss repository verwachten. Daar zal hij worden verkocht voor $0,99.

Bron: iDownloadBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juli 2012, 11:24
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.