wallpaper-ios-9-iphone-ipad

iOS 9 beta 2 nu te downloaden

De tweede beta van iOS 9 is nu te downloaden. In iOS 9 beta 2 zijn 45 bugfixes doorgevoerd, die zich vooral richten op iCloud en connectiviteit.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

wallpaper-ios-9-iphone-ipadApple heeft de tweede beta van iOS 9 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en goedgekeurde testers. De nadruk bij deze testversie van iOS 9 ligt op verbeteringen van de stabiliteit, waardoor de nieuwe functies zoals iPad-multitasking en proactieve Siri beter werken.

Heb je iOS 9 beta 1 geïnstalleerd? Dan kun je meteen upgraden naar iOS 9 beta 2 vanuit de iOS-instellingen. Dit doe je bij Instellingen > Algemeen > Software-update. Zit je nog op een eerdere iOS-versie, dan moet je de beta downloaden via Apple’s ontwikkelaarswebsite. Hiervoor is een developer-account vereist.

iOS 9 werd op 8 juni door Apple aangekondigd, waarna de eerste beta op dezelfde dag nog verscheen. Apple belooft dat iOS 9 de batterijduur van je iPhone verlengt, maar dit is in de beta nog niet het geval. We hebben in een apart artikel geprobeerd uit te leggen waarom dat is. In de publieke versie van iOS 9 moeten de grootste kinderziektes zijn verdwenen. In juli komt er ook een publieke beta van iOS 9, zodat iedereen die dat wil de nieuwe functies alvast kan proberen. De uiteindelijke iOS 9-update verschijnt in de herfst van 2015.

Wil je weten wat er gewijzigd is in iOS 9 Beta 2? Bekijk de release notes via het iOS Developer Member Center (geen account nodig).

Lees ook: iPhone-batterij door iOS 9 beta sneller leeg: hoe kan dat?

Nieuw in iOS 9 beta 2

  • Een nieuwe melding in iOS 9 beta 2 laat je nu automatisch apps verwijderen én weer terugzetten als je onvoldoende ruimte hebt voor de installatie.

  • Het Podcasts-icoon heeft iets duidelijker ringen gekregen.
    https://twitter.com/romanovanwetten/status/613408681317810176

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juni 2015, 20:15
Categorie iOS
Onderwerpen ios 9, ios 9 beta

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.