Intel heeft spijt van opmerkingen over iPhone-processor

Intel staat niet achter de opmerkingen van twee medewerkers, dat de problemen met de iPhone te wijten zijn aan de zwakke ARM-processor. En Steve Jobs heeft ook geen reality distortion field...

ProcessorChipmaker Intel heeft verontschuldigingen aangeboden nadat twee medewerkers in het openbaar hadden gewezen op de ARM-processor, als oorzaak van alle problemen met de iPhone. Intel geeft toe dat de opmerkingen “inappropriate” waren. Dat werd gedaan op het Intel Developer Forum, dat op dit moment in Taiwan plaatsvindt. Als goedmakertje werd de iPhone nog even geprezen als “extreem innovatief” en met de mogelijkheid om “nieuwe en fantastische nieuwe marktkansen” te creëren.

Verder zei Intel dat vertegenwoordigers van het bedrijf geen commentaar moeten geven op specifieke consumentenproducten. Aanstichters waren director of ultramobile ecosystems Pankaj Kedia en vice-president voor mobility Shane Wall. Zij beweerden dat de iPhone worstelt met zijn ambities, vanwege een te zwakke ARM-processor. Ook beweerde Wall dat Apple CEO Steve Jobs last heeft van een “reality-distorting charisma”.

Via: CNET

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2008, 11:00
Categorie Achtergrond
Onderwerpen ervaringen, processor

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.