Instinctiv Shuffle: slimme shuffle-functie leert van je gedrag

Instinctiv Shuffle is een applicatie waarmee je de shuffle-functie op je iPhone slimmer maakt. Instinctiv Shuffle houdt rekening met de nummers die je wel en niet skipt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

instinctiv_shuffleOver de shuffle-functie van de iPod is al heel te doen geweest: gebruikers klaagden dat sommige albums wel erg vaak werden afgespeeld, terwijl andere nauwelijks aanbod kwamen. Apple beweerde dat de iPod toch echt willekeurig nummers bepaald, maar kwam gebruikers later tegemoet met een nieuw algoritme, dat beter rekening hield met de nummers die al waren beluisterd. Wie meer wil weten, moet maar eens het boek The Perfect Thing van Steven Levy lezen. Voor de iPhone en iPod touch is er nu Instinctiv Shuffle, een slimme shuffle-functie die rekening houdt met de nummers die je skipt.

Luister je een nummer volledig uit, dan vind je dat blijkbaar een goed nummer. Nummers die je overslaat wil je liever niet meer horen. Geavanceerde AI zorgt ervoor dat een analyse op je muziekcollectie wordt uitgevoerd, zodat je met een paar skips kunt aangeven in welke stemming je bent. Als je Instinctiv Shuffle hebt geïnstalleerd is de optie Shuffle in de iPod-functie gewijzigd in Instinctiv Shuffle.

Instinctiv Shuffle is te installeren via de ModMyiFone-source.

Meer informatie: Instinctiv

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juni 2008, 3:50
Categorie Apps
Onderwerpen modmyifone, muziek, shuffle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.