iPhone 3G: nieuwe cases van PDO, Orbin en Griffin

Orbino, PDO en Griffin hebben cases voor de iPhone 3G aangekondigd. PDO en Griffin brengen siliconenskins uit, terwijl Orbino cases van luxe leer maakt.

PDO TopSkin iPhone 3GPDO, Orbin en Griffin hebben alledrie nieuwe cases voor de iPhone 3G aangekondigd. De PDO TopSkin is een strakke siliconencase met flapjes om de dockconnector en de oortelefoonaansluiting af te dekken. Het materiaal is voorzien van een textuur voor betere grip. Een riemclip en een screenprotector krijg je er ook bij. De TopSkin is verkrijgbaar vanaf juli in zwart, blauw, roze en wit ($20).

PDO brengt ook de PDO Flipp voor iPhone 3G op de markt, een lederen flipcase met magneetsluiting. Ook hier een riemclip en een screenprotector. Flipp is vanaf juli verkrijgbaar voor $30. De screenprotectors kun je ook los kopen in een verpakking van twee stuks voor $10.

Orbinao iPhone 3G caseOrbino brengt een serie luxe lederen cases uit: de Orbino Pantera is een flipcase met een lederen of exotisch uiterlijk, handgenaaid en voorzien van een waslaagje voor meer grip. Het bijzondere is het ‘talk through’-design waarmee je kunt bellen terwijl de case gesloten is. De Pantera is te koop vanaf $149. De Orbino Strada Tre is een open lederen case met afneembare riemclip en volledige toegang tot poorten en knoppen. De prijs van de Strada Tre is vanaf 99 euro. En dan is er ook nog de Orbino Tasca, een tasje van premium of exotisch leer, met opvallende stiksels op de voorzijde. Net als de andere Orbino-cases is de Tasca (vanaf $119) vanaf half juli te koop.

Griffin FlexgripVergeleken met deze luxe cases zien de siliconenskins van Griffin er eigenlijk wat gewoontjes uit, maar ze zijn dan ook een stuk goedkoper. De Griffin FlexGrip sluit strak om de iPhone en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je betaalt voor de FlexGrip maar $15.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juni 2008, 22:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen 3G, griffin, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.