iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Installer.app 3.0 beta krijgt restyling en categorie-indeling

Er is een nieuwe betaversie van Installer.app verschenen. In Installer.app 3.0b3 is de interface sterk verbeterd, waardoor je makkelijker de nieuwste releases en software per categorie kunt vinden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Installer 3.0b3Nullriver heeft een nieuwe versie van Installer.app uitgebracht. Versie 3.0b3 maakt het beduidend makkelijker om applicaties van deden direct op de iPhone te installeren. De nieuwe versie heeft een complete restyling gekregen waarbij zo te zien goed naar de iTunes Wi-Fi Store is gekeken.

Er is niet meer één lange lijst waarin je zelf maar moet zoeken, maar er is een indeling per categorie gemaakt. Er zijn categorieën zoals Games, Health, Multimedia, Network, Productivity, Development enzovoort. Er is ook een categorie Recent Packages waarmee je de nieuwste toevoegingen kunt zien.

Er zijn nog meer verbeteringen gemaakt, zoals de mogelijkheid om een SpringBoard-restart uit te voeren, mocht dat nodig zijn. Je kunt ook alleen titels weergeven die voor jouw firmware-versie of voor jouw iPhone interessant zijn. Daarbij kies je uit 1.0.2, 1.1.1 of uit het type apparaat, want de applicaties zijn natuurlijk ook geschikt voor de iPod touch.

Om Installer.app 3.0 beta te kunnen gebruiken, wordt firmware 1.1.1 aangeraden, al kun je met 1.0.2 ook wel uit de voeten. De download van Installer.app vind je op de website van Nullriver.

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 21:34
Categorie Jailbreak
Onderwerpen feestdagen, firmware, installer, native, populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.