MyRepoSpace: zelf een repo samenstellen

MyRepoSpace is een nieuwe dienst waarmee je applicaties in een repo kwijtkunt. Iedereen kan daarmee zijn iPhone-applicaties laten hosten. Na het aanmaken van een account kun je je eigen (of die van favoriete ontwikkelaars) zip-bestanden uploaden. Vervolgens kun je via een online formulier instellen hoe de applicatie geïnstalleerd wilt hebben. Als je daarna op je […]

MyRepoSpaceMyRepoSpace is een nieuwe dienst waarmee je applicaties in een repo kwijtkunt. Iedereen kan daarmee zijn iPhone-applicaties laten hosten. Na het aanmaken van een account kun je je eigen (of die van favoriete ontwikkelaars) zip-bestanden uploaden. Vervolgens kun je via een online formulier instellen hoe de applicatie geïnstalleerd wilt hebben.


Als je daarna op je iPhone de source van MyRepoSpace aan Installer toevoegt zullen de applicaties verschijnen. Omdat in de source je eigen user-ID is verwerkt, krijg je alleen de applicaties die je zelf wilt hebben. Je kunt de source ook met vrienden uitwisselen. Aanvankelijk waren er nog wat problemen met de registratie van nieuwe accounts, maar die lijken nu opgelost.

Er zullen nog wel meer soortgelijke diensten als MyRepoSpace verschijnen. Deze is gratis; de ontwikkelaar hoopt dat de advertenties op de site de hostingkosten zullen dekken.

Meer info: MyRepoSpace

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 april 2008 om 11:32
Categorie
Diensten

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.