Indie-band gebruikt iPhone Marimba-beltoon voor muzieknummer

De indie-band Mars Argo heeft een videoclip uitgebracht waarin ze de Marimba-ringtone als basis voor een muzieknummer gebruiken.

mars argo videoclipHet bekijken van de muziekvideo kan ervoor zorgen dat je regelmatig naar je broekzak grijpt. Dat komt door ringxiety, een onbestemd gevoel waarbij je steeds denkt dat je wordt gebeld. Er hoeft maar één Marimba-beltoon te klinken in een restaurant en je ziet meerdere mensen naar hun iPhone-scherm kijken: “Ben ik het?” Nog een graadje erger is dat je volledig wordt geobsedeerd door je iPhone. Het schijnt veranderingen in je brein te veroorzaken.

Pas dus op als je onderstaande muziekvideo van de indie-band Mars Argo gaat beluisteren. Ze hebben de bekende Marimba-ringtone van de iPhone verwerkt in een videoclip.

Wie meer wil weten: Mars Argo is gewoon in iTunes te vinden in de categorie Alternatief. Je kunt ook op Bandcamp terecht. Ze maakten bijvoorbeeld in 2009 het album ‘Technology Is a Dead Bird’ met het nummer ‘The Singularity Is Near’, genoemd naar het bekende boek van Ray Kurzweil. Het nummer in de videoclip is recenter en heet ‘Don’t Call Me’.

https://www.youtube.com/watch?v=208VXVIVfzU&feature=player_embedded

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juni 2013, 21:24
Categorie Apps
Onderwerp muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.