Definitieve Virginizer wordt komende week verwacht

Komende week wordt de officiële iPhone Virginizer verwacht. Daarmee wordt het mogelijk om ook iPhones die eerder met de AnySim zijn gekraakt, weer opnieuw te hacken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone virginizerEven een berichtje tussendoor voor mensen die niet zo diep in de hackersscene zitten, maar wel benieuwd zijn hoe de stand van zaken intussen is. Goed nieuws: bijna elk type iPhone is inmiddels weer te kraken. Alleen iPhone-bezitters die eerder de AnySim hebben gebruikt en nu niet kunnen upgraden naar 1.1.1 moeten nog even wachten. Komende week wordt een Virginizer verwacht, die je iPhone weer terugbrengt in maagdelijke staat, zodat je ‘m alsnog kunt jailbreaken.

Er zijn inmiddels wel Virginizers aangekondigd, die volgens de makers 100% schijnen te werken. Je kunt het uitproberen, maar wij raden aan om nog even een paar dagen te wachten. Komende week wordt namelijk de ‘echte’ Revirginizer van het iPhone Dev Team verwacht. Natuurlijk kun je in de discussies op hackint0sh volgen hoe de voortgang is. Wie geen zin heeft om honderden posts door te lezen kan natuurlijk beter de iPhone-sites in de gaten houden, zoals iPhoneclub.nl.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:43
Categorie Jailbreak
Onderwerpen anysim, iphone dev team

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.