iRig Pro: ieder instrument op je iPhone of iPad aansluiten

De iRig Pro laat je zo ongeveer ieder instrument met een versterkeraansluiting verbinden met je iPhone, iPad of iPod touch.

iRig ProIK Multimedia heeft al flink wat accessoires die het mogelijk maken om gitaren, microfoons en keyboards op je iDevice aan te sluiten, maar de nieuwe iRig Pro moet een algemene oplossing zijn voor zo’n beetje ieder elektrisch instrument in je bezit. Je steekt de ene kant in de verbindingspoort van je iPhone, terwijl je aan de andere kant de kabel aansluit die normaal gesproken in je versterker gaat. In de apps van IK Multimedia kun je het geluid opnemen, bewerken en beluisteren.

Bovenop de iRig Pro zit een enkele draaiknop waarmee je het inputvolume kunt aanpassen. Hiermee voorkom je dat het geluid te zacht of juist overstuurd naar je iDevice wordt gestuurd. De iRig Pro heeft een Lightning-kabel, maar er is ook een 30-pins-kabel en een gewone usb-kabel. Alle drie de snoeren worden bij het apparaatje geleverd.

Je kunt de iRig Pro bestellen op de website van IK Multimedia. Meerdere Nederlandse webshops, waaronder de iCulture Shop en de online Apple Store verkopen geregeld ook producten van IK Multimedia. De kans is daarom vrij groot dat je hem binnenkort ook op andere plekken kunt bestellen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2013, 14:00
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp ik multimedia

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.