iKey StreetCase: stevig iPad-koffertje voor James Bond

De iKey StreetCase is een opbergkoffertje voor de iPad, met ingebouwd Bluetooth-toetsenbord. Geschikt voor het zware werk en voor James Bond.

streetcaseJe bent James Bond en je raakt vaak verzeild in achtervolgingen, moet regelmatig wegduiken tijdens een schietpartij en komt in situaties waarbij je op slinkse wijze moet ontsnappen. Bovendien moet je regelmatig communiceren met je baas. Heb je zo’n baan, dan is de iKey StreetCase geknipt voor je spannende bestaan. Deze koffer is bedoeld voor het opbergen van je iPad, maar bevat ook een Bluetooth-toetsenbord om lekker te kunnen typen. De koffer zelf is gemaakt van sterk ABS-polycarbonaat.

Moet je via een riool ontsnappen, dan geeft het niet als de koffer in het water valt, want in gesloten toestand is de iKey StreetCase bestand tegen vocht, stof en vuil. Het oplaadbare toetsenbord in het koffertje heeft rode ledlampjes om ook in het donker te kunnen werken. Een prijs is nog niet bekendgemaakt voor de iKey StreetCase, die in het eerste kwartaal van 2013 al op de markt komt. Het koffertje werd afgelopen week gedemonstreerd op de beurs Macworld/iWorld.

ikey-streetcase-gesloten

De kans dat we James Bond met dit koffertje ooit in een film in actie zullen zien is trouwens niet zo groot: Bond heeft een sponsorcontract met Sony, dus we kunnen eerder een rugged Vaio verwachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2013, 17:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen koffer, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.