IKEA-icon

IKEA Store-app vernieuwd met handige lijstjes en meer

IKEA vervangt de oude Store-app met een volledig nieuw exemplaar, dat het makkelijker dan ooit moet maken om zo snel mogelijk met de juiste producten de winkel uit te wandelen.

IKEA-icon

IKEA vervangt de IKEA Store-app door een volledig nieuw exemplaar, dat het zo gemakkelijk mogelijk moet maken om zowel thuis als tijdens het winkelen door het aanbod van IKEA te snuffelen.

Verbeterd boodschappenlijstje

Centraal hierbij staat het verbeterde boodschappenlijstje, dat je nu op ieder moment kunt raadplegen door naar boven te swipen. Deze lijst kun je thuis aanvullen door vanuit de app naar producten te zoeken, maar ook als je rondloopt in een IKEA-vestiging komt deze lijst van pas dankzij de scanfunctie.

Hier scan je de productcode mee, die op ieder product te vinden is. Hierdoor krijgt het niet alleen een plekje op je boodschappenlijstje, maar kun je ook direct zien of het voorradig is en in welk deel van het magazijn je het kunt vinden. Door naar rechts te vegen over een product, haal je hem weer van je lijst af.

IKEA-boodschappenlijsje IKEA-vestigingen

Jouw IKEA-vestiging staat centraal

Door in de app jouw voorkeursvestiging aan te geven, kun je vanaf het opstartscherm zien of de vestiging open is en wat de lokale aanbiedingen zijn. Met een druk op de knop kun je ook je navigatie starten om er zo snel mogelijk te komen.

Om gebruik te maken van de nieuwe app, zul je hem opnieuw moeten downloaden vanuit de App Store. Het gaat hier dan ook niet om een update van de oude IKEA Store-app, die vanaf nu niet meer in de Store te vinden is. Om snel jouw favoriete producten met vrienden te delen, is de IKEA Catalogus-app nog wel steeds aanwezig.

Boodschappenlijstjes overzetten

Heb je al een uitgebreid boodschappenlijstje in de oude IKEA-app gemaakt? Dan is het belangrijk dat je eerst met die app inlogt op je IKEA- of IKEA Family-account om ervoor te zorgen dat deze lijst overgezet kan worden naar de nieuwe app. Doe je dit niet, dan verlies je de lijst zodra je de app van je toestel gooit en de nieuwe installeert.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2015, 10:15
Categorie Apps
Onderwerp ikea

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.