iHome kondigt iH69 en iH70 computerspeakers aan

iHome heeft de iH69 en iH70 computerspeakers officieel aangekondigd. Deze speakers bestaan uit een set van twee stuks, waarbij in de ene speaker een iPod dock is verwerkt, waarin je ook de iPhone kunt opladen en synchroniseren.

iHome iH70In het iPod + iPhone Book 4 waren ze al even in een sneak preview te zien: de nieuwe speakers van iHome. Nu heeft het bedrijf de iHome iH69 en iH70 ook officieel aangekondigd. Het gaat om twee losse computerspeakers, waarvan ééntje een ingebouwde iPod-dock heeft. Daarmee kun je de iPod of iPhone opladen, muziek afspelen en bestanden synchroniseren. Beide zijn voorzien van high-fidelity Reson8-speakerkamers, een computeraansluiting, synchronisatie-schakelaar, volumeknoppen en een headset-aansluiting.

Het verschil tussen beide speakersets is dat de iH70 meer vermogen (in Watt) heeft en wordt geleverd met een afstandsbediening. Evan Stein, vice-president Marketing van iHome zegt in een reactie: “De nieuwe iH69 en iH70 zijn een perfect huwelijk van geluid en design”. Dat kan dan wel zijn, maar ze zien er tamelijk uit als normale computerspeakers. Ze zijn ruimtebesparend, want speakers voor de PC heb je toch al nodig. Beide producten zijn binnenkort te koop voor een prijs van ca. $100 en $130. Op de foto is een iPhone in de speakerdock te zien, maar de iH69 en iH70 zijn niet iPhone-gecertificeerd.

Meer info: iHome (binnenkort)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juni 2008, 22:12
Categorie Accessoires
Onderwerpen audio, computer, ihome

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.