Magnus: minimalistische iPad 2-houder gebruikt Smart Cover-magneten #CES2012

De Magnus van Ten One Design is een iPad 2-houder die gebruik maakt van de magneten in de zijkant van de iPad 2. Deze magneten worden normaal gesproken gebruikt om de Smart Cover vast te houden.

Magnus Ten One DesignTen One Design heeft op de technologiebeurs CES in Las Vegas misschien wel de meest minimalistische iPad-houder tot nu toe laten zien. De houder bestaat uit een stuk aluminium met een leuning achterop en speciale magneten die de iPad 2 op dezelfde punten als de Smart Cover vastgrijpen. Handig, want zo voorkom je mogelijke schade wanneer de iPad 2 uit zijn houder wordt geslagen.

Omdat de Magnus geen nauwe pasvorm vereist, zou hij volgens ontwerper Ten One Design ook met een iPad 2 met een beschermhoes werken. De Magnus is echter niet te gebruiken met de eerste generatie iPad. Dit heeft niet te maken met het dikkere model, maar met de magneten in de iPad 2 die de Magnus gebruikt. Deze zitten niet in de iPad 1. Een klein nadeel van de houder: omdat de magneten in de zijkant van de iPad 2 zitten, kun hem enkel in landschapsmodus gebruiken.

Je kunt de Magnus nu al bestellen voor $49,95 via de website van Ten One Design. Bovenop dit bedrag komt ook minimaal $24,99 aan verzendkosten wanneer je hem naar Nederland laat verzenden.

Via iMore

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 januari 2012, 23:00
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.